Lucille gruppen

Lucille farver

Sjælen og dens redskab

Hver tirsdag i ulige uger kl. 15 - 17

Vi starter efterårssæsonen tirsdag den16. august 2016 og mødes herefter tirsdage i ulige uger kl. 15 – 17.

Sjælen og dens redskab er en spændende esoterisk præsentation af sjælen, og hvorledes denne udtrykker sig gennem personlighedens tre legemer: mentallegemet, følelseslegemet og den fysisk/æteriske krop.

Gennem 18. lektioner føres vi gennem en række øvelser og teoretiske præsentationer, der har til formål at træne dig i at skabe kontakt til din sjæl og til den nye visdomsimpuls, som er et ”idefelt”, der kan kontaktes på de indre plan.

Bogens fokus er personlighedens integration med sjælen, og set i det lys er det en uvurderlig, klar og meget praktisk anlagt esoterisk bog, der giver en dyb indsigt i, hvorledes vi renser vores tanke-, følelses-og fysiske liv og forener det med sjælen.

Det første stadie vi alle må lære indebærer at skelne mellem bevidstheden, selviagttageren - og de tanker, følelser og sansninger, som iagttageren påvirkes af og udtrykker sig gennem.

Vi begynder med en meditation/og eller en øvelse, hvor vi gør os modtagelige for lektionens indhold. Herefter søger vi i fællesskab at klarlægge lektionens mening og begreb, og prøver at relatere det til det praktiske hverdagsliv. Hvad kan jeg gøre helt praktisk? Vi slutter af med et mantra.

For dem der har lyst, starter vi med kaffe og hyggesnak kl. 14:30 – kl. 15:00.

Henvendelse/tilmelding Anne Petersen, e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. tlf 22976440

Pris: Kr. 20/25 medlem/ikke medlem inkl. kaffe og lidt sødt.