kABBALAH - GRUPPEN

Sæsonstart 2014: torsdag den 16. januart kl. 15.00 - 17.00 Herefter torsdage i ulige uger.Hermetisk Kabbalah

Tag med på en rejse i dit eget indre univers med muligheder for at opleve kabbalaens mangfoldigheder.

Vi vil i fællesskab studere ud fra bogen: ”Fremtidens Kabbalah, nøglen til dit indre" af Bodil Storm.

Vi inddrager også bøgerne fra foråret 2013 ”Den lange vej tilbage” en mystisk rejse i Kabbalah af Maria Skibdal & Bjarne W. Augustenborg og ”Crowley Tarot ABC” tarottens væsener af Ulrik Golodnoff & Søren Rasmussen samt andet materiale og viden om Kabbalah kan inddrages i studiekredsen.

Kom og vær med til at opleve LivetsTræ som er et billede af dig selv, dit eget indre spirituelle univers og Universet.

Livets Træ rummer så mange indlysende erkendelser, at det har givet anledning til intens forskning af spirituelt søgende mennesker gennem tiderne.

Alle er velkomne!
Information og tilmelding: Birgit Nielsen, e-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 56 14 44 83 mobil 26 65 09 36.

Bogen, vi i fællesskab studerer ud fra, er skrevet på norsk og er let læselig.
Den kan købes i vores boghandel.

Pris: kr. 20/25 medlem ikke medlem inl. kaffe/te.