HVID MAGI I HVERDAGEN-studiegruppe

ved Anne Pedersen og Ella Ostermann

Vi starter efterårssæsonen 2014 den 25. august,

og mødes herefter sidste mandag i hver måneden kl. 19:00 – 21:30

Alice A. Baileys Hvid Magi er et af de helt centrale af hendes værker, men mange finder den vanskelig tilgængelig. I denne studiegruppe vil vi i fællesskab forsøge, gennem indgående studie af bogen, at tydeliggøre og forstå hvad hvid magi er. Vi vil sammen prøve på at finde ud af, hvordan hvid magi bliver en del af og kan komme til udtryk i vores daglige liv.

Gruppen vil være en aktiv selv-udviklingsgruppe. Det forventes, at hver deltager møder forberedt og er villig til at fremlægge det aftalte pensum for de øvrige gruppemedlemmer. De, der ikke skal fremlægge har forberedt sig ved at finde steder i pensum, som de gerne vil diskutere i gruppen. Meditation er en selvfølgelig del af møderne.

Vi vil ved sæsonstart være i gang med 10. regel.

Pris: kr. 20/25 medlem/ikke medlem inkl. kaffe, te og småkager