ANTAHKARANA-GRUPPEN

Antakarana

Sæsonstart torsdag den 21. august kl. 18:30 - ca. 21:00  og herefter torsdage i lige uger.

Er du nået til et punkt i din spirituelle udvikling, hvor du ikke oplever en fremadrettet bevægelse, men alligevel fornemmer at en dør er ved at åbnes, er Antahkarana Gruppen måske noget for dig.

I Antahkarana Gruppen sigter vi mod at bygge broen mellem

Ånden – Sjælen – Personligheden

Dette er et gruppearbejde, hvor vi i fællesskab studerer Alice A. Baileys bog ”Strålerne og Indvielserne” med fordybelse i afsnittet ”Videnskaben om Antahkaranaen”.

Endvidere præsenterer vi gruppen for de meditative redskabe,r som benyttes i dagligdagen til at konstruere Antahkaranaen i alle aspekter.

En studieaften består af en esoterisk meditation af 30-40 minutters varighed.

Efterfølgende arbejder gruppen med deling og overvejelser omkring meditationen og eventuelle erfaringer i den forbindelse. Dette er et vigtigt element, idet gruppens samlede overvejelser og erfaringer bibringer den enkelte i gruppen, nye erkendelser og erfaringsområder
Efter kaffe pausen studerer vi i gruppen ”Strålerne og Indvielserne” og gennem dialog søger vi at komme til en større forståelse af emnet; Antahkaranaen.

Som resultat af gruppearbejdet og den meditative praksis styrkes relationen til den indre gruppe, som derfor opleves markant mere tilstede i den enkeltes liv.

Der lægges op til at emnet kan studeres hjemme som forberedelse, hvis man er motiveret til det.

Alle er velkomne til at deltage en aften og efterfølgende overveje fortsat deltagelse

Information og tilmelding: Johnny Astrup, tlf. 26 36 28 30. eller

Pris pr. aften: kr. 20/25 medlem/ikke medlem  inkl. kaffe/the og småkager i pausen.