En kreativ vej til psykisk sundhed v/Hanne Løkke Winther

Dato: Tir. 26 Mar, 2013 19:00 - 21:30
Duration: 2 Hours 30 Minutes


Tror du på, at dit liv har mening? Så er det spændende at gå på jagt efter den og gøre den bevidst. Især i en helt naturlig "psykisk hovedrengøring", livskrise eller depression er det vigtigt at få kendskab til sin indre proces, så man kan se, at den har et formål og ikke bare er noget, der hurtigst muligt skal presses ned under bevidsthedsgrænsen af medicin.

Kreative udtryk er en genvej til indsigt i de essentielle erfaringer, man har brug for at høste for at leve sit liv aktivt og positivt. De er som postkort fra sjælen. Det er jeg et levende bevis for. En spændende og bestemt ikke kedelig dialog + en ”tegneserie" om mine skyggesider gav mig en følelse af at jeg var på rette vej. Men et år efter blev jeg guidet ind i en endnu dybere proces. 15 store malerier, blev det til i den afsluttende udviklingsproces. I bagspejlet kan jeg se, at tro og psykologi gik op i en højere enhed. Rejsen ind i det ukendte førte til, at jeg blev fysisk og psykisk sund. Derfor lever jeg nu et dejligt liv.

Selv om vi er forskellige, kan vi tale om tro, tvivl og viden, færdselsreglerne på den intuitive vej. Foredraget er meget aktuelt i debatten om samfundets holdning til psykiske processer og problemer.

 

Entré: kr. 60/80 medlem/ikke medlem

 

Search Calendar